EN | TR

Dr. Öğr. Üyesi Veysel ALCAN'ın TÜBİTAK 2219 yurtdışı araştırma bursu başvurusu kabul edildi.

16 Şubat 2021 Salı

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Veysel ALCAN Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK)  2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında  Eylül 2021- Ağustos 2022 tarihleri arasında  bir yıllık süre Hollanda'da  Twente Üniversitesi Elektrik Mühendisligi Bölümü, Biyomedikal Sinyaller ve Sistemler Arastırma Laboratuvarında/Biomedical Signals and Systems (BSS) research group, Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science (EEMCS), University of Twente Doktora sonrası araştırmacı olarak burs kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Mühendislik Fakültesi